Kelemānia Man Turbo Centrifugal Air Compressor Air Cooler Heat Exchanger o Rik-T100

Kelemānia Man Turbo Centrifugal Air Compressor Air Cooler Heat Exchanger o Rik-T100

NĀ KULA: RIK-T100
Kaila: Kiola -Ma ke 'ano
ʻAno Hoʻololi Wela: ʻAʻano Tube Finned Plate
ʻO ke ʻano o ka mālama ʻana: Puʻupuʻu Tube Removable
ʻO ka Laulā ʻauʻau Fins: 1.2~2.0mm

Hoʻolauna Huahana

ʻIke kumu.

Mea waiwai

ʻO nā paipu keleawe, nā ʻili alumini a i ʻole ke keleawe Fi

Ke kumu

Kina

Nā mea waiwai

ʻO nā paipu keleawe, nā ʻili alumini a i ʻole ke keleawe Fi

Noi Hou

Hiki i ka mea ho'oma'ama'a ke ho'iho'i hou i ka wela 'ōpala

HS Code

841990

Kau inoa

Hylita thermo

KULA NO.

RIK{0}}T100

Kaila

Kiola -Ma ke 'ano

ʻAno hoʻololi wela

ʻAno Paipu Paʻa Paʻa

ʻO ke ʻano o ka mālama ʻana

Puʻupuʻu Tube Wehe

Laulā ʻauʻau Fins

1.2~2.0mm

Puke Kaʻa

Pahu Laau Pono Kai

Kumukānāwai

Mea Hoʻokaʻawale Wela

Palapala noi

Mea hooluolu

Hana Hana

2000

Palapala hōʻoia

CE, ISO, RoHS, ASME, Cutr

Hōʻike

6 cubic mika

Hōʻike huahana

He compressor maʻalahi no nā noi like ʻole

Noho ʻo Compression i ka puʻuwai o nā kaʻina hana ʻenehana koʻikoʻi. He pipiʻi nā manawa hoʻohaʻahaʻa a pono ʻoe e ʻike hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i kāu mau mea hoʻopili. ʻO kā mākou mau mea hoʻoheheʻe centrifugal he mea nui -i mahalo nui ʻia i nā ʻano ʻoihana āpau no nā makahiki he nui.

Hiki iā mākou ke hana iā Man Turbo centrifugal air compressor coolers me kāu mau kiʻi i hāʻawi ʻia o nā hiʻohiʻona pololei.

97desc1

He mea hoʻopololei loa-no ka lehulehu o nā ʻoihana

Mai ka hoʻihoʻi ʻana i ka ikehu a hiki i ka lawe ʻana, mai nā refineries a i ka fertilizer, hoʻohana ʻia kā mākou centrifugal compressors i nā noi he nui.

ʻO kēlā me kēia ʻoihana āu e noho nei, ʻo ka hoʻonui ʻana i ka pono o kāu mau hana e kiʻekiʻe ma kāu papa inoa o nā mea nui. Hiki i ka MAN Energy Solutions centrifugal compressors ke hana i nā kahe nui a koi aku i ka manawa haʻahaʻa, e hoʻonui i kāu ROI i kēlā me kēia lā. ʻO ka nui o nā ʻoihana i hoʻohana ʻia i kēia mea hoʻopololei e hana ana me nā mea kiʻekiʻe loa - pipiʻi a ʻona nui a i ʻole ke ahi. Ma MAN Energy Solutions, ʻike mākou e noho ana kā mākou compressors ma ka puʻuwai o ia kaʻina hana. Ke hoʻomau nei mākou i ka hoʻomaikaʻi ʻana a me ka hana hou ʻana i nā mīkini i hoʻāʻo maikaʻi ʻia a paipai ʻia.

97desc2

ʻO nā compressors Centrifugal e kākoʻo i kāu mau hana ʻoihana

ʻO ka pahu -ʻano a i ʻole hoʻokaʻawale paha, ʻike mākou i ka mea i kūpono i kāu ʻoihana

Ma muli o ka palapala noi āu e makemake ai i kāu mea hoʻoemi, e koho mākou i ka ʻenehana ala kahe maikaʻi loa ma kekahi o kā mākou mau hoʻolālā ʻelua: barrel -type (RB) a i ʻole horizontally split (RH). ʻO ka MAN Energy Solutions centrifugal compressor designs e uhi i kahi ākea o nā kahe kahe e like me ka hoʻokuʻu nui loa i hiki iā mākou ke pane aku i kahi kokoke i nā koi ʻoihana.

ʻO kā mākou hoʻonohonoho hoʻonohonoho modular mai nā pūʻolo compressor centrifugal predesigned i nā ʻāpana i hoʻonohonoho pono ʻia.

97desc3

97desc4

97desc5

ʻO Man Turbo nā mea hoʻoluʻu ea centrifugal mai ka pae 1 a hiki i ka pae hope loa o nā pūʻulu ea centrifugal.

Nā mea waiwai: nā paipu keleawe, nā ʻili keleawe, nā ʻōpala keleawe. hiki i ka fins ke keleawe maʻemaʻe, a i ʻole ka phenolic resin i uhi ʻia i ke keleawe keleawe i ʻoi aku ka lōʻihi.

Nā huahana pale: germany man turbo centrifugal air compressor air cooler heat exchanger o rik -t100, Kina germany man turbo centrifugal air compressor air cooler heat exchanger o rik -t100 manufacturers, suppliers, factory

E hoʻouna i ka noi

whatsapp

Helu kelepona

'Eleka

Nīnau

eke